Bärhjälp Danderyd

Aradahl Multiservice – bärhjälp Danderyd

Ibland kan man behöva hjälp att bära saker och då är vi här på Aradahl Multiservice AB redo att hjälpa till. Vi finns till för alla i Danderyd som behöver bärhjälp och det kan gälla alltifrån möbler till att få hem vitvaror eller elektronik. Kort och gott så finns vi här för alla som behöver den här hjälpen och vi finns här för att svara på dina eventuella frågor och funderingar. Varmt välkommen att kontakta oss så snart som möjligt! Du kan även läsa mer om oss här.

Bärhjälp Danderyd

Miljö

Miljövänliga produkter använder vi i så stor utsträckning som det går. Finns allergier hos kunden så anpassar vi oss i valet av produkter utifrån det.

RUT-avdrag

RUT-avdraget kan ges till privatpersoner i de allra flesta fall. Uppfyller du villkoren så betalar du bara 50 procent av arbetskostnaden. Läs mer om villkoren genom att klicka här.

Hälsa

Med tanke på rådande situationen Covid-19 vill vi försäkra dig som kund att vi är måna om att följa folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd om smittskyddsåtgärder. Vi håller oss ständigt uppdaterade och tillämpar adekvanta rutiner och åtgärder.

Om oss

Vår kundservice är flerspråkig och ni kan tala med oss utöver svenska, även på spanska och engelska. Våra tjänster är prisvänliga och av oss kan ni få en offert som inte kostar någonting.

Vi har F-skattebevis och är momsregistrerade.

Bärhjälp Danderyd
Bärhjälp Danderyd

Bärhjälp & transport

Bärhjälp Danderyd

Vi erbjuder bärhjälp för er i Danderyd med omnejd. Oavsett vad det är ni behöver få hjälp att bära, så finns vi här för er. Både det lilla uppdraget som att köra hem er matkasse eller kanske en ny teve hjälper vi er med. Liksom den större, som att transportera och bära era möbler när ni flyttar. Ni avgör vad det är vi ska hjälpa er med!

Kontakta oss

Om ni har några frågor eller funderingar så kan ni kontakta oss på följande sätt:

Aradahl Multiservice AB

0739957125

kundservice@aradahl.se

Välkommen

Välkomna till Aradahl Multiservice AB, ett företag som erbjuder många olika tjänster för både privatpersoner och företagare.

Bärhjälp Danderyd