Bärhjälp Sollentuna

Aradahl Multiservice – bärhjälp Sollentuna

Ibland kan man behöva hjälp att bära saker och då är vi här på Aradahl Multiservice AB redo att hjälpa till. Vi finns till för alla i Sollentuna som behöver bärhjälp och det kan gälla alltifrån möbler till att få hem vitvaror eller elektronik. Kort och gott så finns vi här för alla som behöver den här hjälpen och vi finns här för att svara på dina eventuella frågor och funderingar. Varmt välkommen att kontakta oss så snart som möjligt! Du kan läsa mer om oss här.

Bärhjälp Sollentuna

Multiservice

Det är inte en tjänst som vi erbjuder utan många. Transport, städning eller så hjälper vi till att bära tunga grejer. Alla är lika varmt välkomna att vända sig till oss!

RUT-avdrag

RUT-avdraget kan ges till privatpersoner i de allra flesta fall. Uppfyller du villkoren så betalar du bara 50 procent av arbetskostnaden. Klicka här för att läsa mer på Skatteverkets hemsida.

Nöjda kunder

Nöjda kunder är det viktigaste för oss. Vi tar alltid reda på vad kunden har för speciella önskemål och behov och planerar och genomför jobbet utifrån det.

Om oss

Vår kundservice är flerspråkig och ni kan tala med oss utöver svenska, även på spanska och engelska. Våra tjänster är prisvänliga och av oss kan ni få en offert som inte kostar någonting.

Vi har F-skattebevis och är momsregistrerade.

Bärhjälp Sollentuna
Bärhjälp Sollentuna

Bärhjälp & transport

Bärhjälp Sollentuna

Vi erbjuder bärhjälp för er i Sollentuna med omnejd. Oavsett vad det är ni behöver få hjälp att bära, så finns vi här för er. Både det lilla uppdraget som att köra hem er matkasse eller kanske en ny teve hjälper vi er med. Liksom den större, som att transportera och bära era möbler när ni flyttar. Ni avgör vad det är vi ska hjälpa er med!

Kontakta oss

Om ni har några frågor eller funderingar så kan ni kontakta oss på följande sätt:

Aradahl Multiservice AB

0739957125

kundservice@aradahl.se

Bärhjälp Sollentuna

Har ni frågor eller funderingar? Vi är inte längre bort än ett telefonsamtal men självklart kan ni även skicka mejl om ni föredrar det!

Bärhjälp Sollentuna