Bärhjälp Sollentuna

Vi på Aradahls Multiservice AB erbjuder ett kvalitetsutbud av tjänster som skräddarsys utifrån kundens önskemål, förutsättningar och behov. Behöver du exempelvis bärhjälp och befinner dig i eller i omnejd av Sollentuna, så har du verkligen kommit till rätt företag! Vi är ett företag som alltid är lyhörda för våra kunders behov så det spelar med andra ingen roll om du behöver mycket eller lite bärhjälp. Vi kan bära alltifrån tunga möbler när du ska flytta till att bära hem en ny teve som du köpt, eller någonting annat.

Bärhjälp Sollentuna

Miljö

Miljövänliga produkter använder vi i så stor utsträckning som det går. Finns allergier hos kunden så anpassar vi oss i valet av produkter utifrån det.

RUT-avdrag

RUT-avdraget kan ges till privatpersoner i de allra flesta fall. Uppfyller du villkoren så betalar du bara 50 procent av arbetskostnaden.

Hälsa

Med tanke på rådande situationen Covid-19 vill vi försäkra dig som kund att vi är måna om att följa folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd om smittskyddsåtgärder. Vi håller oss ständigt uppdaterade och tillämpar adekvanta rutiner och åtgärder.

Om oss

Vår kundservice är flerspråkig och ni kan tala med oss utöver svenska, även på spanska och engelska. Våra tjänster är prisvänliga och av oss kan ni få en offert som inte kostar någonting.

Vi har F-skattebevis och är momsregistrerade.

Bärhjälp Sollentuna
Bärhjälp Sollentuna

Bärhjälp & transport

Vi erbjuder bärhjälp för er i Sollentuna med omnejd. Oavsett vad det är ni behöver få hjälp att bära, så finns vi här för er. Både det lilla uppdraget som att köra hem er matkasse eller kanske en ny teve hjälper vi er med. Liksom den större, som att transportera och bära era möbler när ni flyttar. Ni avgör vad det är vi ska hjälpa er med!

Kontakta oss

Om ni har några frågor eller funderingar så kan ni kontakta oss på följande sätt:

Aradahl Multiservice AB

0739957125

kundservice@aradahl.se

Bärhjälp Sollentuna

Vi välkomnar er i Sollentuna med omnejd som behöver bärhjälp. Både ni som behöver mycket hjälp och ni som behöver litet mindre hjälp är varmt välkomna.

Kontakt