Flytthjälp Danderyd

Aradahl Multiservice – flytthjälp Danderyd

Att flytta är ett stort projekt och det kan lätt bli en övermäktigt. Det är ju bra att det finns företag som vårt som kan hjälpa till när det kommer till det här att flytta så att man kan få avlastning och fokusera på roligare saker än till exempel att bära ut allt tungt bohag. Om du behöver flytthjälp i Danderyd så hjälper vi dig och vi lovar att jobbet utförs så att du blir helt och fullt ut nöjd. Du kan även få rutavdrag för din flytt och läs mer HÄR.

Flytthjälp Danderyd

Multiservice

Det är inte en tjänst som vi erbjuder utan många. Transport, städning eller så hjälper vi till att bära tunga grejer. Alla är lika varmt välkomna att vända sig till oss!

RUT-avdrag

RUT-avdraget kan ges till privatpersoner i de allra flesta fall. Uppfyller du villkoren så betalar du bara 50 procent av arbetskostnaden.

Nöjda kunder

Nöjda kunder är det viktigaste för oss. Vi tar alltid reda på vad kunden har för speciella önskemål och behov och planerar och genomför jobbet utifrån det.

Om oss

Vår kundservice är flerspråkig och ni kan tala med oss utöver svenska, även på spanska och engelska. Våra tjänster är prisvänliga och av oss kan ni få en offert som inte kostar någonting.

Vi har F-skattebevis och är momsregistrerade.

Flytthjälp Danderyd
Flytthjälp Danderyd

Bär- & flytthjälp

Vi flyttar åt er så att ni kan fokusera på annat än att bära tunga möbler och kartonger med bohag. Oavsett om ni har ett stort hem som ni behöver hjälp att flytta eller ett mindre, så är vi det självklara valet av företag när ni behöver flytthjälp i Danderyd.

Kontakta oss

Om ni har några frågor eller funderingar så kan ni kontakta oss på följande sätt:

Aradahl Multiservice AB

0739957125

kundservice@aradahl.se

Välkommen

Har ni frågor eller funderingar? Vi är inte längre bort än ett telefonsamtal men självklart kan ni även skicka mejl om ni föredrar det!

Kontakt