Flytthjälp Sollentuna

Aradahl Multiservice – flytthjälp Sollentuna

Om du behöver flytthjälp i Sollentuna med omnejd så har du kommit till rätt firma. Vi här på Aradahl Multiservice hjälper  dig och vi garanterar att jobbet utförs så att du blir helt och fullt ut nöjd. Du kan även få rutavdrag för din flytt och läs mer HÄR. Har du några spörsmål, tveka då inte på att kontakta oss! Utöver hjälp med flytt erbjuder vi många andra tjänster, alltifrån transport till hjälp att bära grejer.

Flytthjälp Sollentuna

Inte bara flytthjälp!

Det är inte en tjänst som vi erbjuder utan många. Transport, städning eller så hjälper vi till att bära tunga grejer. Alla är lika varmt välkomna att vända sig till oss! Du kan läsa mer om oss här.

RUT-avdrag

RUT-avdraget kan ges till privatpersoner i de allra flesta fall. Uppfyller du villkoren så betalar du bara 50 procent av arbetskostnaden.

Nöjda kunder

Nöjda kunder är det viktigaste för oss. Vi tar alltid reda på vad kunden har för speciella önskemål och behov och planerar och genomför jobbet utifrån det.

Om oss

Vår kundservice är flerspråkig och ni kan tala med oss utöver svenska, även på spanska och engelska. Våra tjänster är prisvänliga och av oss kan ni få en offert som inte kostar någonting.

Vi har F-skattebevis och är momsregistrerade.

Flytthjälp Sollentuna
Flytthjälp Sollentuna

Flytthjälp Sollentuna

Flytthjälp Sollentuna

Vi flyttar åt er så att ni kan fokusera på annat än att bära tunga möbler och kartonger med bohag. Oavsett om ni har ett stort hem som ni behöver hjälp att flytta eller ett mindre, så är vi det självklara valet av företag när ni behöver flytthjälp i Danderyd.

Kontakta oss

Om ni har några frågor eller funderingar så kan ni kontakta oss på följande sätt:

Aradahl Multiservice AB

0739957125

kundservice@aradahl.se

Flytthjälp Sollentuna

Vi hjälper er i Sollentuna med omnejd som behöver flytthjälp. Både ni som behöver mycket hjälp och ni som behöver litet mindre hjälp är välkomna att anlita oss.

Flytthjälp Sollentuna