Flytthjälp Upplands Väsby

Vi på Aradahls Multiservice AB erbjuder ett kvalitetsutbud av tjänster som skräddarsys utifrån kundens önskemål, förutsättningar och behov. Behöver du exempelvis flytthjälp och befinner dig i eller i omnejd av Upplands Väsby, så har du verkligen kommit till rätt företag! Vi är ett företag som alltid är lyhörda för våra kunders behov så det spelar med andra ingen roll om du behöver mycket eller lite bärhjälp. Vi kan bära alltifrån tunga möbler när du ska flytta till att bära hem en ny teve som du köpt, eller någonting annat.

Flytthjälp Upplands Väsby

Miljö

Miljövänliga produkter använder vi i så stor utsträckning som det går. Finns allergier hos kunden så anpassar vi oss i valet av produkter utifrån det.

RUT-avdrag

RUT-avdraget kan ges till privatpersoner i de allra flesta fall. Uppfyller du villkoren så betalar du bara 50 procent av arbetskostnaden.

Hälsa

Med tanke på rådande situationen Covid-19 vill vi försäkra dig som kund att vi är måna om att följa folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd om smittskyddsåtgärder. Vi håller oss ständigt uppdaterade och tillämpar adekvanta rutiner och åtgärder.

Om oss

Vår kundservice är flerspråkig och ni kan tala med oss utöver svenska, även på spanska och engelska. Våra tjänster är prisvänliga och av oss kan ni få en offert som inte kostar någonting.

Vi har F-skattebevis och är momsregistrerade.

Upplands Väsby
Flytthjälp Upplands Väsby

Bär- & flytthjälp

Vi flyttar åt er så att ni kan fokusera på annat än att bära tunga möbler och kartonger med bohag. Oavsett om ni har ett stort hem som ni behöver hjälp att flytta eller ett mindre, så är vi det självklara valet av företag när ni behöver flytthjälp i Upplands Väsby.

Kontakta oss

Om ni har några frågor eller funderingar så kan ni kontakta oss på följande sätt:

Aradahl Multiservice AB

0739957125

kundservice@aradahl.se

Flytthjälp Upplands Väsby

Vi hjälper er i Upplands Väsby med omnejd som behöver flytthjälp. Både ni som behöver mycket hjälp och ni som behöver litet mindre hjälp är välkomna att anlita oss.

Kontakt