Städföretag Danderyd

Aradahl Multiservice – städföretag Danderyd

Aradahl Multiservice är ett städföretag som vänder sig till alla i Danderyd med omnejd. Vi vet att det är många som sliter med att få livspusslet att fungera, och att då ta hjälp av oss är en sak som ger kvalitetstid över, som man kan använda till att göra roliga saker med. Med våra tjänster är vi till för både privatpersoner och företag. Är du en privatperson kan du få skattereduktion via rutavdraget, du kan läsa mer om detta på Skatteverkets hemsida.

Städföretag Danderyd

Miljö

Miljövänliga produkter använder vi i så stor utsträckning som det går. Finns allergier hos kunden så anpassar vi oss i valet av produkter utifrån det.

RUT-avdrag

RUT-avdraget kan ges till privatpersoner i de allra flesta fall. Uppfyller du villkoren så betalar du bara 50 procent av arbetskostnaden.

Hälsa

Med tanke på rådande situationen Covid-19 vill vi försäkra dig som kund att vi är måna om att följa folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd om smittskyddsåtgärder. Vi håller oss ständigt uppdaterade och tillämpar adekvanta rutiner och åtgärder.

Om oss

Vår kundservice är flerspråkig och ni kan tala med oss utöver svenska, även på spanska och engelska. Våra tjänster är prisvänliga och av oss kan ni få en offert som inte kostar någonting.

Vi har F-skattebevis och är momsregistrerade. Du kan läsa mer om oss här.

Städföretag Danderyd
Städföretag Danderyd

Städföretag Danderyd

Städföretag Danderyd

Vårt städföretag är för alla i bland annat Danderyd. Exempel på vad vi erbjuder är hemstädning, storstädning, kontorsstädning, flyttstädning eller någon annan slags städning utifrån era önskemål, till ett fast pris. Noggrannhet och tidseffektivitet är två faktorer vi tar hänsyn till när vi åtar oss uppdrag.

Kontakta oss

Om ni har några frågor eller funderingar så kan ni kontakta oss på följande sätt:

Aradahl Multiservice AB

0739957125

kundservice@aradahl.se

Städföretag Danderyd

Vi hjälper er i Danderyd med omnejd som är på jakt efter ett städtjänster. Vi garanterar ett väl utfört arbete som ni kommer bli 100 procent nöjda med.

Städföretag Danderyd