Städföretag Upplands Väsby

Aradahl Multiservice – städföretag Upplands Väsby

Vad roligt att du har hittat in till vår sida på nätet. Aradahl Multiservice är ett städföretag som vänder sig till alla i Upplands Väsby med omnejd. Vi anpassar våra städtjänster så att de ska passa varje kunds behov och önskemål vilket innebär att vi kan vara behjälpliga med alltifrån veckostädning hos privatpersoner till städning av kontor. Kort och gott så är vi det perfekta valet för alla som behöver städhjälp! Är du en privatperson kan du få skattereduktion via rutavdraget, du kan läsa mer om detta på Skatteverkets hemsida.

Dock så erbjuder vi många andra tjänster också, och vi är det perfekta valet för den som vill få hjälp med alltifrån städning till att bära grejer eller varför inte anlita oss vid en flytt?

Städföretag Upplands Väsby

Miljö

Miljövänliga produkter använder vi i så stor utsträckning som det går. Finns allergier hos kunden så anpassar vi oss i valet av produkter utifrån det.

RUT-avdrag

RUT-avdraget kan ges till privatpersoner i de allra flesta fall. Uppfyller du villkoren så betalar du bara 50 procent av arbetskostnaden.

Hälsa

Med tanke på rådande situationen Covid-19 vill vi försäkra dig som kund att vi är måna om att följa folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd om smittskyddsåtgärder. Vi håller oss ständigt uppdaterade och tillämpar adekvanta rutiner och åtgärder.

Om oss

Vår kundservice är flerspråkig och ni kan tala med oss utöver svenska, även på spanska och engelska. Våra tjänster är prisvänliga och av oss kan ni få en offert som inte kostar någonting.

Vi har F-skattebevis och är momsregistrerade. Du kan läsa mer om oss här.

Städföretag Upplands Väsby
Städföretag Upplands Väsby

Städföretag Upplands Väsby

Städföretag Upplands Väsby

Vi vänder oss till alla i Upplands Väsby. Exempel på vad vi erbjuder är hemstädning, storstädning, kontorsstädning, flyttstädning eller någon annan slags städning utifrån era önskemål, till ett fast pris. Noggrannhet och tidseffektivitet är två faktorer vi tar hänsyn till när vi åtar oss uppdrag.

Kontakta oss

Om ni har några frågor eller funderingar så kan ni kontakta oss på följande sätt:

Aradahl Multiservice AB

0739957125

kundservice@aradahl.se

Städföretag Upplands Väsby

Vi hjälper er som behöver hjälp med städning och rengöring. Vi garanterar ett väl utfört arbete som ni kommer bli 100 procent nöjda med.

Städföretag Upplands Väsby