Transport Sollentuna

Aradahl Multiservice – transport Sollentuna

När det kommer till det här med transport i Sollentuna med omnejd, så är Aradahl Multiservice ett pålitligt val utav företag. Nu är vi inte begränsade till att frakta gods och köra här i närområdet, utan vi kan även erbjuda hjälp till dig som behöver få fraktat gods till andra städer i landet. Varmt välkommen att höra av dig om du har frågor eller funderingar! Du kan läsa mer om oss här.

Transport Sollentuna

Mer är transport

Transport, städning eller hjälp att bära är några exempel på vad vi erbjuder. Med andra ord är vi ett företag inom multiservice..

RUT-avdrag

RUT-avdraget kan ges till privatpersoner i de allra flesta fall. Uppfyller du villkoren så betalar du bara 50 procent av arbetskostnaden. Klicka här för att läsa mer på Skatteverkets hemsida.

Kundens önskemål

Nöjda kunder är A och O för oss. Vi tar alltid reda på vad kunden har för specifika önskemål och behov och planerar och genomför jobbet utifrån det.

Om oss

Vår kundservice är flerspråkig och ni kan tala med oss utöver svenska, även på spanska och engelska. Våra tjänster är prisvänliga och av oss kan ni få en offert som inte kostar någonting.

Vi har F-skattebevis och är momsregistrerade.

Transport Sollentuna
Transport Sollentuna

Transport Sollentuna

Transport Sollentuna

Vi erbjuder hjälp avsett vilken slags transport ni är i behov av i Sollentuna med omnejd!

Till oss kan ni vända er för att få hjälp med det lilla uppdraget, som att köra hem en matkasse eller kanske en ny tv, såväl som de större uppdragen, som att transportera och bära era möbler när ni flyttar. Det är ni som avgör vad det är vi ska hjälpa er med!

Kontakta oss

Om ni har några frågor eller funderingar så kan ni kontakta oss på följande sätt:

Aradahl Multiservice AB

0739957125

kundservice@aradahl.se

Transport Sollentuna

Har ni frågor eller funderingar? Vi är inte längre bort än ett telefonsamtal men självklart kan ni även skicka mejl om ni föredrar det!

Kontakt